تفاوت سایت وردپرس با PHP چیست؟
همه مشاغل در این بازار رقابتی امروزه برای بقای خود نیاز به یک وب سایت دارند. صرف نظر از نوع کسب و کار، شما نیاز دارید یک وب سایت برای خود طراحی کنید تا بتوانید با سایر رقبا رقابت کنید. ساختن یک وب سایت مناسب برای کسب و کارتان نه تنها اطلاعات ارائه می دهد، بلکه مشتریان زیادی را نیز جذب می کند که این باعث می شود که فروش شما نیاز افزایش پیدا کند. عوامل متعددی در هنگام توسعه وب سایت خود در نظر گرفته می شوند. یکی از این عوامل ابزاری است که برای ساخت وب سایت خود استفاده می کنید. دو ابزار مهم و پرطرفدار سایت ساز وردپرس و PHP می باشد، حال شاید این سوال در ذهن شما باشد که وردپرس یا PHP؟ کدام بهتر است؟ اگر این سوال در ذهن شما هم وجود دارد به شما پیشنهاد می کنم که این آموزش را تا انتها مشاهده کنید، زیرا قصد داریم شما را با تفاوت سایت وردپرس با PHP به صورت کامل آشنا کنیم. همراه ما باشید.
وردپرس چیست؟
قبل از اینکه بخواهیم شما را با تفاوت وردپرس با پی اچ پی آشنا کنیم، بهتر است با تعاریف وردپرس و پی اچ پی بیشتر آشنا شوید. به طور کلی؛وردپرس یک نرم افزار سیستم مدیریت محتوای متن باز (CMS) است که برای ساخت، اصلاح و نگهداری وب سایت ها استفاده می شود. از نظر فنی، وردپرس به زبان PHP نوشته شده و بر روی پایگاه داده MySQL یا MariaDB اجرا می شود. علاوه بر این، ویژگیهای وردپرس شامل افزونه ها و قالب ها و سایر موارد می شود. دلایل زیادی وجود دارد که باعث شده وردپرس در میان کاربران از محبوبیت بالایی برخوردار باشد که در ادامه آنها را به شما توضیح می دهیم.
مزیت های استفاده از وردپرس
برای اینکه بهتر با تفاوت وردپرس و PHP آشنا شوید، در ادامه برخی از مزایا و معایب وردپرس را به شما عزیزان توضیح می دهیم.
– رایگان است
اگرچه کاربران برای راه اندازی سایت با وردپرس به خرید هاست و دامنه نیاز دارند، اما خود پلتفرم وردپرس برای دانلود و استفاده کاملا رایگان است.
– بسیار انعطاف پذیر و قابل تنظیم است
وردپرس کاربردهای زیادی دارد و شما می توانید از آن برای راه اندازی هر نوع وب سایتی مانند وبلاگ، فروشگاه های آنلاین و… استفاده کنید. همچنین برای افزودن قابلیت های دلخواه نیازی نیست برنامه نویس باشید، بلکه هزاران افزونه و قالب وجود دارد که می توانید با نصب آنها یک قابلیت جدید را به سایت خود به سادگی اضافه کنید.
– یک پلت فرم مقیاس پذیر است
وردپرس می تواند وب سایتهایی با هر اندازهای را مدیریت کند تا زمانی که برنامه میزبانی وب منابع لازم را داشته باشد.
– رابط کاربری ساده ای دارد
در مقایسه با کدنویسی دستی یک وب سایت از ابتدا، وردپرس به دانش فنی بسیار کمتری نیاز دارد. شما می توانید هر بخش از سایت را بدون هیچ مهارتی سفارشی سازی کنید.
– وردپرس یک ابزار تلفیقی است
وقتی تصمیم به استفاده از وردپرس میگیرید، فقط به داخل استخر نمیپرید بدون اینکه بدانید این انتخاب خوبی است یا خیر. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) با بیش از ۱۸ سال سابقه و پایگاه کاربری بزرگ است. از آنجا که وردپرس بهروزرسانیهای منظم را برای افزایش امنیت و عملکرد خود دریافت میکند، بدون شک وردپرس یکی از بهترین انتخابها برای CMS است.
– پشتیبانی خوب
همانطور که اشاره کردم، هزاران نفر از وردپرس به عنوان یک ابزار استفاده می کنند. این ۴۳ درصد از تمام وب سایت های فعال را تامین می کند و آن را به محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان تبدیل می کند. در نتیجه، جوامع کاربری متعددی وجود دارد که می توانید در آنها سؤالات خود را ارسال کنید یا دانش خود را به اشتراک بگذارید.
مزایای توسعه در PHP
برای اینکه بهتر با تفاوت وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP آشنا شوید، در ادامه برخی از مزایا و معایب PHP را به شما عزیزان توضیح می دهیم.
– انعطاف پذیری کامل
با پی اچ پی شما کنترل کاملی بر هر جنبه ای از وب سایت خود را خواهید داشت. شما قادر خواهید بود هر قابلیتی را که تصور کنید پیاده سازی و از آنجایی که جنبه بصری کاملا به شما بستگی دارد، می توانید هر نوع طرحی را که دوست دارید ایجاد نمائید.
– امنیت
از آنجایی که سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس یک ابزار شناخته شده است، هکرها هنگام استفاده از آن برای ساخت وب سایت خود، شکاف های امنیتی احتمالی را بررسی خواهند کرد. با این حال، هنگامی که شما توسعه وب سفارشی را انجام می دهید، اینطور نیست و آسیب پذیری ها کمتر است.
– انحصاری بودن
وب سایت شما به صورت خاص برای شما ایجاد می شود و آن را منحصر به فرد و منحصر به فرد می کند. هنگام استفاده از سیستم مدیریت محتوا، این امکان وجود دارد که از قالب یا افزونه های مشابه سایر وب سایت ها استفاده کنید، که می تواند منجر به شباهت های بصری بین وب سایت شما و سایر وب سایت ها شود.
معایب استفاده از PHP
– مدت زمان طولانی نیاز خواهید داشت
یکی از مزیت های اصلی استفاده از سیستم مدیریت محتوا همچون وردپرس، صرفه جویی در زمان است و شما می توانید هرنوع وب سایتی را در کمترین زمان ممکن طراحی کنید. اما برای ساخت وب سایت با استفاده از کدنویسی PHP مدت زمان طولانی نیاز خواهید داشت و شما نمی توانید یک وب سایت را خیلی سریع در اختیار داشته باشید.
– هزینه بالایی دارد
هزینه های استفاده از این زبان برنامه نویسی به نسبت گران قیمت تر است.
– به دانش پیشرفته نیاز دارد
برای انجام یک توسعه سفارشی در PHP شما باید نه تنها از این زبان بلکه از سایر زبان های برنامه نویسی همچون HTML، CSS، جاوا اسکریپت یا SQL بهره مند باشید.
تفاوت سایت وردپرس با PHP
وب سایت های وردپرس و پی اچ پی از جنبه های مختلف کاملاً با یکدیگر متفاوت هستند. هر دوی اینها دارای مجموعه ای از مزایای خود هستند که تصمیم گیری در مورد اینکه کدام یک را انتخاب کنید بسیار دشوار است. اگر شما تازه کار هستید و هیچ گونه دانش برنامه نویسی ندارید، ساده ترین روش برای طراحی سایت استفاده از سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس می باشد. اما اگر برنامه نویس هستید و با زبان های جاوااسکریپت، سی اس اس و پی اچ پی آشنایی دارید، مسلماً ساخت سایت با PHP می تواند گزینه بهتری برای شما باشد.